Informační bulletin č. 13_Nezapomněli jste?

Milí přátelé, vážení obchodní partneři,

dnes máme pro Vás 2 stručná, ale důležitá upozornění:


1.    To první souvisí s novými pravidly pro přihlášení se do IS TP, které platí od 1. července 2020, což je cca za 3 týdny. Nezapomněli jste na to? Víte, co to obnáší? Věříme, že Vaše odpověď na tyto otázky zní ANO, mám už vše vyřízené, ale pokud NE a potřebujete pomoc, napište nám odpovědí na tento email. S laskavým svolením pana Bc. Vladimíra Duška z Poradenského centra pro STK Vám zašleme materiál, který zpracoval a který srozumitelnou formou vysvětluje, jak bude nové přihlášení fungovat a jak se k němu máte dopracovat J  Přijměte také naše pozvání na seminář, který nejen k tomuto tématu připravil pan Štefan Kanovský 7.7.2020 od 9:00 hodin v Přerově. Přihlásit se můžete zde: https://motorexpert.cz/rezervace/seminar-pro-sme-2


2.    Tohle je 13. číslo našeho pravidelně nepravidelného informačního občasníku a tak nás zcela logicky napadlo využít této příležitosti a připomenout Vám naše srdečné pozvání na již 13. ročník Dne autodiagnostiky. Pro letošní ročník jsme vybrali krásné datum 20.11.2020 a tradiční skvělé místo, kongresový sál Hotelu Jana v Přerově.

 

a)    Pokud jste se této akce ještě nikdy nezúčastnili a chcete se dovědět víc, informace najdete na stránkách https://www.denautodiagnostiky.cz/.

b)   Pokud jste se zúčastnili, určitě Vás potěší pohled zpět – fotky, videa, členská sekce, odborné články o zajímavých případech z praxe našeho kolegy Bc. Dalibora Plischkeho, Dis.

c)    Pokud uvažujete o účasti na letošním ročníku, potěší nás Vaše zcela nezávazná předregistrace: https://www.denautodiagnostiky.cz/#predregistrace. S ohledem na to, že nikdo z nás neví, jak se vyvine situace a vládní opatření v souvislosti koronavirovou krizí, musíme počítat i s potencionálním rizikem omezené kapacity účastníků. V tomto případě budou mít zaregistrovaní zájemci přednost. Věříme, že mimo zajímavých přednášek a krásných osobních setkání si i letos budeme moci opět všichni pochutnat na tradičním bohatém večerním rautu, že roušky se stanou minulostí a že si společně připijeme na tento prapodivný, náročný, bláznivý rok, který jsme všichni ve zdraví přežili a se ctí i ekonomicky ustáli :-)

Mějte se moc hezky, ať se Vám daří a my se budeme těšit na další spolupráci!


Se srdečným pozdravem


Irena Kanovská