MOTOR expert s.r.o. - Zpravodaj č. 3/2024

Vážení kolegové, milí přátelé,

 

možná je to přílivem jarních energií a z toho vyplývající chutí začít něco nového, ale v poslední době se na mě obrací stále víc kolegů z branže s otázkou, jak si mají otevřít novou emisní stanici a co to obnáší. Není to až tak složité za předpokladu, že se dotyčný budoucí provozovatel SME vyzná ve spleti zákonných požadavků, ale takových zdatných začátečníků není mnoho. Proto jsme se rozhodli využít našich dlouholetých zkušeností a nabídnout zájemcům o provozování nové SME komplexní služby „na klíč“, tzn.

 

  1. Úvodní konzultace – přehled požadavků z hlediska stavebního, personálního, přístrojového vybavení, dat a softwaru, stanovení časového harmonogramu, cenové kalkulace
  2. Dodávka schváleného měřícího zařízení a diagnostiky Brain Bee
  3. Vyškolení nových kontrolních techniků měření emisí – základní kurz vč. přezkoušení
  4. Zpracování Příručky stanice měření emisí a zavedení systému řízení SME
  5. Konzultace k podání žádosti o povolení SME, kontrola připravenosti
  6. Zpracování závěrečné expertízy pracoviště SME (na základě pověření MDČR) jako podmínky pro získání povolení


V případě zájmu nabízíme také následnou poradenskou činnost pro VIP smluvní partnery, tzn. za symbolický měsíční paušál poskytujeme osobní nebo telefonické poradenství v oblasti diagnostiky emisních systémů a metodiky měření emisí, zajišťujeme aktualizace a audity příručky pro SME, poskytujeme technickou pomoc v oblasti přístrojového vybavení vč. zapůjčení naší diagnostiky v případě poruchy, v ceně paušálu je rovněž neomezený přístup do aplikace informačního a vzdělávacího portálu pro SME a STK www.aav.academy pro 3 pracovníky a nakonec, VIP smluvní partneři mají významné slevy na všechna školení a odborné semináře pořádané naší společností – přehled najdete na www.motorexpert.cz/skolicistredisko. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na kanovska@motorexpert.cz .

 

Pro informaci:

  • Pokud potřebujete vyškolit nového emisního technika KTE - nejbližší termín v našem školicím středisku v Přerově je od 17.6. do 21.6.2024, poslední základní kurz letošního roku je pak od 23.9. do 27.9.2024 vč. zkoušky.
  • Pokud potřebujete nové emisní přístroje – pro objednávky do 30. 4. 2024 poskytujeme slevu 8%!!!
  • Prohlubovací kurzy KT a KTE jsou u nás každý měsíc, z mnoha praktických důvodů si absolvování kurzu nenechávejte na prosinec či jinou poslední chvíli J Kurz lze absolvovat v průběhu 12 měsíců před vypršením platnosti profesního osvědčení.
  • Na závěr dobrá zpráva: do této chvíle úspěšně zvládli on-line přezkoušení všichni účastníci prohlubovacích kurzů v Přerově!!! Připravovat se můžete také - v aplikaci www.aav.academy – záložka TESTY.