Prázdninový speciál školení č. 1

Milí přátelé, vážení kolegové,

 

ráda bych Vás tímto informovala, že jsme pro Vás připravili již čtvrtý „Prázdninový speciál“, tzn. nabídku speciálních školení, které neděláme pravidelně, ale které by pro Vás mohli být přínosem, protože informace a znalosti mají cenu zlata a to, co umíme, nám nikdo z hlavy nevezme.

 

Přijměte, prosím, srdečné pozvání na seminář k problematice systému řízení stanice měření emisí.

 

Seminář je určen všem provozovatelům a vedoucím pracovníkům SME, kteří mají kompetence i odpovědnost, ale nemají dost zkušeností, dokonale neznají problematiku měření emisí, protože nejsou emisní technici, nemají přehled a přístup k důležitým informacím, nevědí co a jak kontrolovat, nemají jasně definované povinnosti vč. povinnosti svých podřízených pracovníků, nemají přehled z hlediska sloučeného pracoviště SME a STK, jsou ve funkci nováčky apod. Seminář je vhodný také pro zájemce o zřízení nové emisní stanice.

 

Datum konání:             1. termín - úterý 16.7.2024 a 2. termín - čtvrtek 15.8.2024

Místo konání:                MOTOR expert s.r.o. – ul. 9. Května 3169/90B, 750 02 Přerov

 

Co se dovíte:


  1. Co byste měli vědět – právní rámec činnosti SME, systém řízení SME – co je systém řízení, vedení příručky pro SME, vedení předepsaných evidencí a kontrol, interní audity, metrologie, funkční role v SME, pravomoci a odpovědnost, jak se připravit na státní odborný dozor v SME, ukázka správného postupu měření emisí, …
  2. Co Vám může pomoct - praktické využití informačního, vzdělávacího a servisního portálu pro SME a STK a jeho databázové aplikace www.aav.academy (Předpisy EHK, směrnice EU, zákony, vyhlášky, věstníky dopravy, instrukce a oznámení MD ČR, vyjádření výrobců, rozbory, odborné články, TESTY - příprava na přezkoušení atd.), využití naší poradenské činnosti, odpovědi na Vaše otázky atd.

 

 Přednášející: 

  • Ing. Irena Kanovská , Štefan Kanovský – poradenské služby MOTOR expert s.r.o.
  • Bc. Vladimír Dušek – Poradenské centrum pro STK s.r.o.,

 

Cena semináře:     

  • 2100 Kč + DPH/osobu (2 541 Kč včetně DPH), v ceně pracovní materiály a občerstvení
  • Při účasti 2 a více osob sleva 10%
  • BONUS: účastník semináře získá neomezený přístup do aplikace AAV na 1 měsíc zdarma + kontrolu vedení příručky pro SME z d a r m a.

Vyřizuje:                 

 

Objednávky zasílejte přes https://motorexpert.cz/skolici-stredisko

 

Těšíme se na setkání!

 

Se srdečným pozdravem

Irena Kanovská