MOTOR expert s.r.o. - Zpravodaj č. 2/2024

Vážení kolegové, milí přátelé,

 

v dnešním zpravodaji bych ráda navázala na aktuální téma, tzn. na změny v oblasti školení a přezkoušení kontrolních techniků STK a SME, které přinesl rok 2024. Věřím, že Vám následující informace přijdou vhod.


Prohlubovací kurzy a přezkoušení:

 

Od nového roku můžete absolvovat základní kurz pro emisní techniky KTE a prohlubovací kurzy KT, KTE a K také v našem školicím středisku MOTOR expert v Přerově. Školíme pod záštitou zkušebny STK CZ, ale přihlašovat se můžete přímo na našich stránkách, což bude, oproti minulosti, mnohem jednodušší. Na www.motorexpert.cz/skolicistredisko, najdete termíny kurzů v r. 2024 vč. nových termínů pro techniky typu „K“. Níže také přikládám přehledný kalendář školení.

Pokud Vám letos končí platnost profesního osvědčení, doporučuji si místo rezervovat co nejdřív. Kapacita pro kurz je 20 osob, pro zkoušku on-line 10 osob najednou. Hlášení o účastnících musíme zasílat na MDČR min. 15 dnů předem, takže objednávky přezkoušení na poslední chvíli nebudou možné. Věnujte, prosím, pečlivou pozornost instrukcím, které Vám v souvislosti se školením zasíláme. Přesto, že některé věci jsou dané a nemůžeme je ovlivnit, na tom, co ovlivnit můžeme, na tom neustále pracujeme. Kontrolní techniky v našem ŠZD školíme od r. 2004 a 20 let se snažíme o to, aby se každý účastník kurzu cítil u nás jako doma, aby si odnesl co nejvíc vědomostí a aby mohl konstatovat, že jet na školení do MOTOR expertu se určitě vyplácí.

Jaké výhody Vám nabízí účast na školení v Přerově?

 

  • Zavedení systému v oblasti školení – dostatek termínů, v budoucnu upozorníme na končící platnost, rezervujeme Vám místo
  • Kvalitní informace díky zkušeným lektorům – Bc. Vladimír Dušek z Poradenského centra pro STK s.r.o., Štefan Kanovský a Bc. Dalibor Plischke, Dis. z MOTOR expertu patří mezi nejuznávanější lektory, poradce a odborníky s vlastní dlouholetou praxí v oboru STK a SME
  • Jednoduchá příprava na zkoušky - v aplikaci AAV, pod záložkou „TESTY“, jsou skvěle zpracované nové zkušební testy (platné od 1.1.2024), kde můžete trénovat a zároveň se bavit
  • Úspora času - dobrá dojezdová vzdálenost do Přerova, případně možnost levného ubytování
  • Úspora nákladů – parkování zdarma, pracovní oběd, káva, čaj a malé občerstvení zdarma
  • Bonus v hodnotě 1000 Kč: Každý účastník kurzu získá 1 měsíc členství v AAV, tzn. neomezený přístup do databázové aplikace informačního vzdělávacího portálu pro SME a STK www.aav.academy zdarma. Do aplikace se dostanete po bezplatné registraci (vytvoření účtu) na hlavní stránce AAV.

Termíny základních, prohlubovacích a odborných kurzů 2024 v Přerově:


https://motorexpert.cz/skolici-stredisko

TERMÍNY školení ISTP – pro operátory, vedoucí SME/STK přidáváme postupně, podle zájmu. Poptávku zašlete na kurzy@motorexpert.cz, nebo volejte Sandru: 775 571 680 nebo sledujte termíny školení na www.motorexpert.cz nebo v aplikaci AAV.